Komentara: 8
Pregleda: 5511

Privedeni zbog teških krađa i prijava za saučesništvo

30.01.2013. u 14:35h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Privedeni zbog teških krađa i prijava za saučesništvo

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv A.H. (1989) iz Subotice i Č.H. (1984) iz naselja u okolini Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe.

Postoji osnov sumnje da su A.H. i Č.H. tokom januara ove godine u više navrata, provaljivali u vikendice u okruženju Hajdukova odakle su otuđili razne stvari u većem iznosu, a koje su potom jednim delom uspeli da prodaju, nešto preko oglasa a nešto otkupljivačima sekundarnih sirovina.

Privođenja zbog teške krađe i saučesništva

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati T.Š. (1988) iz naselja u okolini Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške krađe, dok je protiv L.R. (1988) iz istog mesta u okoline Subotice, podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prikrivanja.

Postoji osnov sumnje da je T.Š. krajem novembra prošle godine u večernjim časovima, nasilno ušao u dvorište a potom, prethodno onesposobivši alarm isključivanjem struje i u objekat firme „Gebi“ u Čantaviru, odakle je otuđio jedan uređaj za autodijagnostiku sa pripadajućom opremom, vredan više stotina hiljada dinara, a kojeg je tokom januara ove godine, uz pomoć L.R. pokušao da proda lokalnom automehaničaru.

T.Š. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 5511
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

krivične prijave

krivična dela

teško krivično delo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.