Komentara: 4
Pregleda: 3967

Privedeni zbog lakih i teških krađa

28.02.2013. u 13:40h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Privedeni zbog lakih i teških krađa

Policija u Subotici podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv A.K. (1985) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam krivičnih dela krađe i devet krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni je u poslednja tri meseca provaljivao u vikendice, garaže i pomoćne prostorije na širem području grada iz kojih je odnosio razne predmete, odeću i hranu. Jedan deo predmeta koristio je za svoje potrebe, a drugi prodavao na otpadu.

Priveden zbog krađe vozila

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađe, pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati B.V. (1992) iz Subotice.

Osumnjičeni se tereti da je 25. februara u večernjim časovima, iskoristio nepažnju vlasnika, koji je ostavio ključ u kontakt bravi i otuđio putnički automobil. B.V. se uputio ka naselju Ada, ali je usled neprilagođene brzine sleteo sa puta.

Saobraćajna policija je izvršila uviđaj na mestu nesreće i konstatovala da je osumnjičeni pod uticajem alkohola. B.V. je nakon policijskog zadržavanja, uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3967
Povezane teme

Policija Subotica

teška krađa

krađa automobila

razbojništvo

hapšenje

krađa

privođenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.