Komentara: 0
Pregleda: 2502

Pripreme za sajam poljoprivrede

16.05.2013. u 15:48h
U organizaciji Udruženja poljoprivrednika Subotica i ove godine više od 100 poljoprivrednika će posetiti 80. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu na kojem će biti predstavljena najnovija dostignuća u oblasti poljoprivredne proizvodnje, hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije, hemijskih i zaštitinih sredstava kao i pratećih proizvoda i usluga.
Pripreme za sajam poljoprivrede

Udruženje poljoprivrednika Subotica kao osnivač i član krovne organizacije Asocijacije poljoprivrednika će biti prisutno na štandu pomenute organizacije u Hali 3 Novosadskog sajma.

Asocijacija poljoprivrednika će u okviru sajamskih aktivnosti dana 20.05.2013. godine organizovati prezentaciju u kongresnom centru Novosadskog sajma sa temom “Podsticaji u poljoprivredi i ruralnom razvoju“ na kojoj će učestvovati predstavnik našeg Ministarstva poljoprivrede i Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, dok će prezentaciju imati predstavnik Ministarstva poljoprivrede R Hrvatske kao i predstavnik stalne misije EU u Beogradu.

Udruženje poljoprivrednika Subotica kao i veliki broj poljoprivrednika koji će prisustvovati prezentaciji na ovaj način biće upoznato sa mogućim podsticajima u poljoprivredi po dobijanju statusa kandidata za ulazak u EU.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2502
Povezane teme

udruženje poljoprivrednika

sajam poljoprivrede

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.