Komentara: 2
Pregleda: 2803

Pripreme za 5. Subotički polumaraton u punom jeku

20.05.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Subotički polumaraton, 5. po redu, održaće se 28. avgusta. Kao i prethodnih godina, start će biti u centru grada a očekuje se da će okupiti i do dve hiljade učesnika svih generacija.
Pripreme za 5. Subotički polumaraton u punom jeku

Pod sloganom „Trči kroz istoriju“, 5. Subotički polumaraton biće organizovan na radost brojnih ljubitelja sporta. Trasa trke biće kao i prethodnih godina te će učesnici trčati pored znamenitih građevina poput Sinagoge, Gradske kuće, Gradske biblioteke, brojnih spomenika, Rajhl palate... Naravno, učesnici će moći da računaju na medicinsku podršku, savete organizatora kao i sjajnu atmosferu po kojoj je Subotički polumaraton postao prepoznatljiv.

- Prijave za trke na pet, deset i 21.5 kilometar su otvorene i do sada je prijavljeno oko 400 takmičara, što je jako dobro. Za sve njih biće spremne medalje, na kojima će ove godine biti Sinagoga. Odličja će dobiti svi učesnici, jer su pobednici svi koji promovišu sport i zdrav način života. Naravno, neće izostati ni trke za najmlađe – najavljuje Kristifor Bogdanić, predsednik Sportskog udruženja „Horizont“.

Pripreme za 5. Subotički polumaraton u punom jeku

Kristifor Bogdanić

Subotički polumaraton se tradicionalno održava za vreme proslave obeležavanja Dana grada Subotice, čime celokupan događaj ima rekreativno-zabavan karakter kao i bogat prateći muzički program.

Prijave za uličnu trku u Subotici možete da obavite onlajn.

Pripreme za 5. Subotički polumaraton u punom jeku

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2803
Povezane teme

dan grada

subotički polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.