Komentara: 18
Pregleda: 10914

Primedbe radikala na rezultate lokalnih izbora

26.04.2016. u 18:35h
Izvor: Subotica.com
Primedbe radikala na rezultate lokalnih izbora

Srpski radikali nisu zadovoljni izbornim rezultatima i smatraju da su pokradeni, istaknuto je na konferenciji za novinare ove partije u Subotici. Oni se nadaju da će eventualne nepravilnosti biti ispravljene i da će ipak imati odbornike u lokalnom parlamentu.

- "Mi smo dobili prijave sa terena da je bilo u više navrata na više izbornih mesta opstrukcije rada izbornih, ovaj, biračkih odbora. Naši ljudi su na nekim biračkim mestima čak zamoljeni da se sklone sa biračkih odbora, tako da mi realno na biračkim mestima nismo mogli do tačnog saznanja koja je to količina krađe bila prema Srpskoj radikalnoj stranci", rekao je predsednik Okružnog odbora SRS Nemanja Šarčević.

U toku današnjeg dana SRS će podneti prigovor Gradskoj izbornoj komisiji i tražiće uvid u izborni materijal, najavio je Šarčević.

Rezultate na republičkom i pokrajinskom nivou okaraktrerisali su kao očekivane i zadovoljni su što će nakon dužeg vremena ponovo imati predstavnike u pokrajinskom parlamentu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 10914
Povezane teme

srpska radikalna stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.