Komentara: 2
Pregleda: 2793

Prijem za mlade matematičare koji su se plasirali na Državno takmičenje

20.04.2015. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
Načelnik Severno-bačkog okruga Dragi Vučković sutra će primiti mlade matematičare iz ovog okruga koji su ostvarili plasman na Državno takmičenje. Iz Subotice kvotu je ispunilo petoro učenika iz Subotice.
Prijem za mlade matematičare koji su se plasirali na Državno takmičenje

U prostorijama Severno-bačkog okruga (Trg Lazara Nešića 1, Nova Opština) sutra će biti upriličen prijem za mlade matematičare, učenike osnovnih škola sa područja SB okruga koji su se plasirali na Državno takmičenje iz matematike.

Među učenicima iz Subotice našlo se petoro osnovaca: Dušan Bukarića, učenik VI razreda Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" (nastavnica Nataša Mukić), zatim Natalija Pavlović, učenica VII razreda OŠ "Sonja Marinković" (nastavnica Aleksandra Traživuk) i osmaci Veljko Todić (Kizur Ištvan, nastavnica Radmila Duvnjak), Minja Vuković (Miloš Crnjanski,  nastavnik Vitomir Marković) i Teodor Sakal Francišković (Ivan Goran Kovačić, nastavnik Nenad Mirkov).

Prijem za učenike je organizovala Kancelarija SB okruga, a iste će pozdraviti Načelnik okruga Dragi Vučković. Početak je u 11 časova.

Državno takmičenje, 48. po redu, će se održati od 25. do 27. aprila u OŠ "Miroslav Antić" u Nišu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2793
Povezane teme

takmičenje iz matematike

dragi vučković

severno bački okrug

okružno takmičenje iz matematike

republičko takmičenje iz matematike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.