• Pregleda: 2113

Prijem za mlade matematičare koji su se plasirali na Državno takmičenje

Načelnik Severno-bačkog okruga Dragi Vučković sutra će primiti mlade matematičare iz ovog okruga koji su ostvarili plasman na Državno takmičenje. Iz Subotice kvotu je ispunilo petoro učenika iz Subotice.
Prijem za mlade matematičare koji su se plasirali na Državno takmičenje

U prostorijama Severno-bačkog okruga (Trg Lazara Nešića 1, Nova Opština) sutra će biti upriličen prijem za mlade matematičare, učenike osnovnih škola sa područja SB okruga koji su se plasirali na Državno takmičenje iz matematike.

Među učenicima iz Subotice našlo se petoro osnovaca: Dušan Bukarića, učenik VI razreda Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" (nastavnica Nataša Mukić), zatim Natalija Pavlović, učenica VII razreda OŠ "Sonja Marinković" (nastavnica Aleksandra Traživuk) i osmaci Veljko Todić (Kizur Ištvan, nastavnica Radmila Duvnjak), Minja Vuković (Miloš Crnjanski,  nastavnik Vitomir Marković) i Teodor Sakal Francišković (Ivan Goran Kovačić, nastavnik Nenad Mirkov).

Prijem za učenike je organizovala Kancelarija SB okruga, a iste će pozdraviti Načelnik okruga Dragi Vučković. Početak je u 11 časova.

Državno takmičenje, 48. po redu, će se održati od 25. do 27. aprila u OŠ "Miroslav Antić" u Nišu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
mina Odgovori
Sve čestitke učenicima i mnogo sreće u daljim takmičenjima! Juče je održano državno takmičenje iz informatike u Beogradu za učenike osnovnih škola. Subotica je imala dva predstavnika. Bilo bi lepo da načelnik primi i ostale učenike koji ostvaruju značajne rezultate iz drugih predmeta.
earthworker Odgovori
sta ima nacelnik okruga veze sa matematikom i takmicenjima? samo da se slika zakicen tudjim perjem.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.