Komentara: 1
Pregleda: 2725

Prijem za brucoše

04.10.2011. u 14:57h
Izvor: RTV Yueco
Prijem za brucoše

Za preko hiljadu brucoša Ekonomskog fakulteta Subotica juče je bio prvi dan studiranja - početak akademske 2010/2011 godine. Studente je pozdravio dekan prof. dr. Nenad Vunjak koji je brucošima poželeo uspešne studije uz nadu da će na ovom fakliutetu završiti master, ali i doktorske studije. Konkurencija među visokoškolskim ustanovama iz godine u godinu sve jača, ali se ne odražava na broj zainteresovanih na studiranje na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

Svake godine na prvu godinu osnovnih akademskih studija upisuju više od 1.000 kandidata, sa većinom odličnim uspehom iz srednje škole, a popunjena su i raspoloživa mestza na I godini master studija. Za 50 godina postojanja, Ekonomski fakultet iškolovao je 15.000 ekonomista. Do sada je iz ove visokoškolske ustanove izašlo oko 450 magistara ekonomskih nauka i oko 200 doktora nauka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2725
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica brucoši
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.