Komentara: 4
Pregleda: 3271

Prijavite lokacija za čišćenje

11.10.2011. u 14:55h
Izvor: RTV City
Prijavite lokacija za čišćenje
U Srbiji je danas počela akcija čišćenja smetlišta i ostalih manjih neuredjenih lokacija , koja bi trebalo da omogući uklanjanje otpada na svim mestima koje prijave građani putem sajta www.ocistimosrbiju.rs.

Kako je agenciji Beta rekao direktor akcije “Očistimo Srbiju” Miloš Panjković, divlje deponije koje treba ukloniti građani mogu da prijavljuju na sajtu “Očistimo Srbiju” u akciji “Prijavite lokaciju za čišćenje”, a čišćenje smetlišta će zajedno sprovoditiministarstvo, lokalne samouprave i javno-kominalna preduzeća, ali i volonteri.

Iz Ministarstva životne sredine, organizatora ove akcije, pozivaju građane da prijave deponije, kako bi nadležni uklonili smeće u što kraćem vremenu i podsećaju da je prema podacima lokalnih samouprava u Srbiji registrovano oko 2.300 lokacija koje bi trebalo očistiti.

Miloš Panjković je naveo da će se na osnovu prijava građana o divljim deponijama stvarati elektronska baza podataka, sa preporukama o prioritetima za čišćenje, a krajem svake sedmice na sajtu će biti dostupni podaci o broju prijavljenih i očišćenih lokacija.
Očistimo Suboticu Očistimo Srbiju
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3271
Povezane teme

očistimo srbiju

očistimo suboticu

očistimo palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.