Komentara: 6
Pregleda: 5517

Prijave za Siemens dobavljače

01.10.2013. u 14:46h
Izvor: RTV City
Kompanija Siemens d.o.o. Beograd, u saradnji sa Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije, organizovaće Sajam za buduće dobavljače Simensa u sredu 30. oktobra u Gradskoj kući u Subotici.
Prijave za Siemens dobavljače

Ovom prilikom iz Kompanije  pozivaju sva zainteresovana mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom u oblasti metalo-prerađivačke industrije da pošalju svoje prijave na sledeću mail adresu siemensdobavljac.rs@siemens.com

Na sajmu u Subotici biće održane prezentacije o pogodnostima i uslovima poslovanja sa Simensom i biće organizovani sastanci sa budućim, potencijalnim lokalnim kompanijama. Svih 90 komponenti će biti izloženo tako da će potencijalni dobavljači imati prilike da se detaljno upoznaju sa potrebama ovog industrijskog giganta. U ovaj projekat kompanija Simens će uložiti preko 10 miliona evra.

Na ovaj način kompanija Simens utiče na rast srpske privrede i razvoj preduzetništva u Srbiji. Domaće firme koje se pokažu kao sposobne da isprate sve zahteve vezane za kvalitet, količine, rokove isporuke koji se od njih budu tražile, moći će da unaprede svoje poslovanje proizvodnjom delova za vetrogeneratore za Simensovu fabriku u Subotici.

Zaključno sa 2012. godinom Simensova fabrika u Subotici proizvela je ukupno 15.065 vetrogeneratora, a trenutno se svakog meseca proizvede više od 150 komada. Simens je u protekloj godini bio jedan od osam najvećih izvoznika iz Srbije, a ono po čemu se ova fabrika izdvaja, jeste podatak da svaku četvrtu vetrenjaču u Evropi pokreće generator koji je proizveden upravo u ovoj srpskoj fabrici.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5517
Povezane teme

Siemens

Simens

fabrika simens u subotici

simens srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.