Komentara: 38
Pregleda: 11779

Prijava protiv NN lica zbog bahatog i zakonom zabranjenog lepljenja plakata

11.10.2011. u 00:00h
Prijava protiv NN lica zbog bahatog i zakonom zabranjenog lepljenja plakata

Našoj redakciji obratio se Vlatko Jovićević, sa molbom da objavimo njegovu prijavu protiv NN lica zbog bahatog i zakonom zabranjenog lepljenja plakata (dr Vojislava Koštunice) na Paliću.

Takođe, Vlatko je u više navrata pokušao da inicira susret sa vođama lokalnih navijačkih grupa, kako bi se iste uzdržale od ispisivanja grafita po gradu. Njegovu izjavu u celosti prenosimo:

"Već mesecima pokušavam privoleti vođe navijačkih grupa (Grobare, BlueMarines) na razgovor (nema volje) i zajedničko potpisivanje JAVNOG PROGLASA, u kome bi pozvali sve njihove simpatizere da se uzdrže od grafitiranja fasada (privatnih i javnih)."

U prilogu vesti prezentujemo fotografije plakata na Paliću, na osnovu kojih je podneta prijava i prenosimo sadržaj prijave protiv NN lica, koja je podneta nadležnim organima.

Lepljenje plakata - dr Vojislav Koštunica

Prijava protiv NN lica zbog lepljenja plakata

Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 11779
Povezane teme
grafiti vlatko jovićević komunalna inspekcija blue marines komunalna policija prijava komunalnoj inspekciji lepljenje plakata užas grobari
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.