Komentara: 2
Pregleda: 10793

Prijateljski meč FK "Spartak" i FK "Subotica" danas na Gradskom stadionu

13.08.2014. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka (B tim) odigraće danas prijateljsku utakmicu sa aktuelnim šampionom Područne lige, ekipom FK "Subotica". Meč se igra na Gradskom stadionu od 17,30 časova, a ulaz je besplatan.
Prijateljski meč FK "Spartak" i FK "Subotica" danas na Gradskom stadionu

FK "Spartak" posle minimalne pobede u duelu protiv Radničkog iz Kragujevca na otvaranju prvenstva u subotu u Beogradu očekuje meč drugog kola u kojem je protivnik OFK Beograd koji je na premijeri nove sezone poražen na gostovanju Vojvodini sa 3:0.

FK "Subotica" aktuelni je šampion Područne fudbalske lige, osnovan je (pod ovim imenom) 2002. godine, ranije (krajem pedesetih) poznatiji kao Zanatski pa kao Omladinski fudbalski klub koji je funkcionisao od 1960. do 1964. godine kada je ugašen zbog finansijskih problema. Sezona u Područnoj ligi počinje u subotu, a Subotica u prvom kolu gostuje Bačkoj iz Pačira.

Prijateljski meč između FK "Spartak" (B) i FK "Subotica" igra se danas od 17,30 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10793

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.