Komentara: 0
Pregleda: 3032

Podmlađeni tim FK "Spartak" pobedio FK "Subotica" (2:0)

15.08.2014. u 12:32h
Izvor: Subotica.com
U prijateljskoj utakmici pred oko stotinjak gledalaca podmlađeni tim Spartaka pobedio je novajliju u Bačkoj zoni, ekipu Subotice sa 2:0 (1:0). Spartak u subotu očekuje meč drugog kola u Superligi protiv OFK Beograda, dok FK "Subotica" na premijeri nove sezone gostuje u Pačiru ekipi Bačke.
Podmlađeni tim FK "Spartak" pobedio FK "Subotica" (2:0)

Nakon propuštenih šansi Bakira Nikšića za goste i Ilića za Spartak, Zlatković je iskoristio povoljnu priliku u 21. minutu i doveo Golubove u vođstvo – 1:0. Samo nekoliko minuta kasnije Vukov je bio u prilici da izjednači, ali je Mirković dobro reagovao i sašuvao svoju mrežu.

Uz veću inicijativu Spartakovi igrači često su bili u prilici da povećaju prednost, ali je  svaki pokušaj osujetio golman  Kumozec dobrim intervencijama.

Na početku drugog poluvremena Nikšić je propustio priliku za izjednačenje poslavši loptu iznad prečke. Mezei je pokušao iz slobodnog udarca da udvostruči prednost Spartaka, lopta je pogodila stativu i završila pored gola.

U 69. minutu nakon odlične asistencije Milikića, Janković je zatresao mrežu Subotice za 2:0 što je i konačan ishod ovog susreta.

Spartak – Subotica 2:0 (1:0)
(Zlatković u 21. i Janković u 69. minutu)

SPARTAK: Mirković, Vojvodić, Ćalasan, Banjac, Mezei, Jočić, Zlatković, Lukić, Jakovljević, Ilić, Janković. Igrali su još: Vukoičić, Mijatović, Simić, Milikić, Manojlović.

SUBOTICA: Kumozec, Jukić, T. Nikšić, Masalušić, Tatalović, Đuranović, Vojnić, Mirkov, B.Nikšić, Vukov, Ivić. Igrali su još: Babić, Ilovac, Tikvicki, Popović, Drčelić, Mezei, Todorović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3032

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.