Komentara: 1
Pregleda: 2824

Prevoz za stara i iznemogla lica

09.09.2011. u 18:22h
Izvor: RTV Yueco
Prevoz za stara i iznemogla lica

Stara i iznemogla lica koja su članovi udruženja penzionera iili korisnici Gerontološkog centra, a čija su primanja manja od 20 hiljada dinara, od sutra će imati obezbeđen prevoz na specijalističke preglede, u bolnicu ili terapiju. U ovom projektu učestvuju Udruženje penzionera Subotica, Karitas i Gerontološki centar Subotica, a glavni finansijer projekta je Karitas iz Linca.

Besplatan prevoz će biti obezbeđen za stare i iznemogle sa veoma malim primanjima, dok će stari i iznemogli koji primaju penziju do 20 hiljada dinara plaćati minimalnu cenu vožnje po kilometru.

Lica će biti vožena na specijalističke preglede, u bolnicu ili na terapije. Detalje ugovora danas u razmotrili i potpisali predstavnici Udruženja penzionera Subotica, Karitasa i Gerontološkog centra Subotica.

Glavni finansijer projekta jeste Karitas iz Linca, koji će snositi većinu troškova za prevoz. Prema rečima ljudi iz Karitasa Subotica, ova usluga počinje već od sutra, a lica koja žele da im bude obezbeđen prevoz, treba da se jave u instituciju čiji su član, bar dva dana pre željenog termina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2824
Povezane teme

gerontološki centar subotica

udruženje penzionera

prevoz za stara lica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.