Komentara: 63
Pregleda: 23201

Preminula starija žena nakon što ju je izujedao vlastiti pas

19.02.2015. u 12:31h > 13:52
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo sa lica mesta, jutros nešto posle 8 časova u Radanovačkoj šumi, starija žena podlegla je povrdama nakon što ju je izujedao pas koji je bio u njenom vlasništvu duži niz godina.
Preminula starija žena nakon što ju je izujedao vlastiti pas

Iz Policijske uprave Subotica nam je potvrđeno da se tragičan događaj dogodio jutros oko 8,10 časova u Peščarinoj ulici, u Radanovačkoj šumi. Ekipa Hitne medicinske pomoći na teren je izašla vrlo brzo po pozivu, zatekla je staricu sa više teških povreda u predelu glave, davala je znakove života, ali nedugo zatim je i podlegla povredama.

Po rečima očevidaca, nastradala je penzionerka Marija Kiš Ereš (68) koja je u svom vlasništvu velikog psa rotvajlera držala najmanje pet godina.

Uviđaj su obavili predstavnici Policijske uprave Subotica, a pas je zbog agresivnog ponašanja usmrćen u dvorištu kuće. Na lice mesta su izašle ekipe JKP "Čistoća i zelenilo" i Komunalne policije.

Pretpostavlja se da je žena izašla da nahrani psa, koji je u njenom domu bio već pet godina. Kako je on nasrnuo na nju niko ne zna, a ženu su prvi primetili pripadnici lovočuvarske službe, koji su jedva uspeli da oteraju psa. Oni su i obavestili policiju i Hitnu pomoć, a kako je lice bilo skroz unakaženo, osoba se nije mogla prepoznati.

Preminula starija žena nakon što ju je izujedao vlastiti pas

Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren u 8 časova i 16 minuta,  zatekla je ženu kako leži u dvorištu, sa teškim telesnim povredama, zadobijenim od ujeda psa u predelu glave. U tom momentu žena je još davala znake života – kaže Mihaela Budimski, PR Hitne pomoći. - Ekipa ju je transportovala u bolnicu. Međutim, tokom transporta je ekipa morala da je reanimira i oživljava, ali nažalost je podlegla povredama.

Na licu mesta bile su i ekipe PU Subotica i Komunalne policije, a po nalogu ćerke nastradale žene, pas je ubijen. Po rečima očevidaca, u psa je ispaljeno nekoliko metaka, ali je on bio toliko jak da nije odmah uginuo.

Preminula starija žena nakon što ju je izujedao vlastiti pas

Komšije u Peščarinoj ulici kažu da je žena živela sama, a da je psa imala pet godina, kako bi se osećala bezbednije. Nije bio agresivan, naročito ne prema njoj.

- "Lajao je, ali nije nikoga napadao, dok ona nije bila kod kuće bio je vezan, nije preskakao ogradu" – kažu kratko komšije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 63
Pregleda: 23201
Povezane teme

ubistvo

radanovačka šuma

crna hronika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.