Komentara: 8
Pregleda: 3448

Premijera mjuzikla "Mala radnja horora"

30.12.2012. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Na sceni Jadran Narodnog pozorišta, preksinoć je održana premijera mjuzikla pod nazivom: „Mala radnja horora“. Reč je o komičnom rok horor mjuziklu, zasnovanom na istoimenom niskobudžetnom filmu iz 1960. godine. Ovo je druga premijera drame na srpskom jeziku u sezoni 2012/2013.
Premijera mjuzikla "Mala radnja horora"

"Mala radnja horora“ je komični rok horor mjuzikl, zasnovan na istoimenom niskobudžetnom filmu iz 1960. godine. Radnja se odvija oko glavnog junaka, baksuznog cvećara Simora Krelborna, koji uzgaja biljku čija je hrana ljudska krv. Subotičani sa kojima smo razgovarali su oduševljeni mjuziklom.

Najveći problem sa kojim su se susreli tokom pripreme „Male radnje horora“, bio je finansijske prirode, jer je mjuzikl više spektakl nego pozorišna predstava, i pri tome je poprilično skup jer traži raskošniju scenografiju. Ali, uprkos tome, uspeli su da prikriju nedostatke raspoloživim sredstvima. Nakon završetka premijere, glumica Minja Peković je sa nama podelila utiske.

Prva premijera drame na srpskom jeziku u sezoni 2012/13. bila je predstava „Čudo u Poskokovoj Dragi“, a sinoćna premijera mjuzikla „Mala radnja horora“, bila je druga po redu u ovoj sezoni. U mjuziklu „Mala radnja horora“ igraju: Luka Mihovilović, Minja Peković, Ljubiša Ristović, Marko Makivić, Srđan Sekulić, Vesna Kljajić-Ristović, Suzana Vuković, Kristina Jakovljević i Milan Vejnović.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3448
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.