Komentara: 1
Pregleda: 2255

Premijera filma "Pica sa ananasom" subotičkih umetnika u četvrtak u Abaziji

16.08.2023. u 14:38h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak, 17. avgusta, u bioskopu "Abazija" na Paliću biće prikazan film "Pica sa ananasom", prvi igrani film mladih subotičkih umetnika Stefana Oroveca i Mihajla Plankoša. Ulaz je besplatan.
Premijera filma "Pica sa ananasom" subotičkih umetnika u četvrtak u Abaziji

Premijera filma predstavljaće predfestivalski program "Youth Jazz & Rock festivala" koji se od 18. do 20. avgusta održava na Paliću. Autori ovog gilma su, kao i kompletna ekipa, izuzev glumice iz Subotice. 

Radnja filma prati mladog pisca koji odlučuje da sebi oduzme život. On se odlučuje da to učini preko kompanije koja nudi uslugu kreiranja savršenog poslednjeg dana. 

- "Pica sa ananasom" je priča o lepoti života, o zatvaranju i otvaranju duše i pogleda na svet. Kroz metafore, film govori o tome koliko je bitno (i teško) dopustiti sebi da budemo srećni i o velikom značaju malih životnih stvari - rekao je Stefan Orovec, reditelj filma. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2255

Povezano dešavanje

Povezane teme

palić

bioskop abazija

youth jazz rock festival

premijera filma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.