Komentara: 28
Pregleda: 8966

Prekršajne i disciplinske mere protiv policajca van dužnosti zbog intervencije u Bajmoku

21.08.2014. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija preduzela je sve mere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja, vezano za narušavanje javnog reda i mira, u Bajmoku 17. avgusta, oko 01.30 časova posle ponoći, a u kojem je učestvovao policijski službenik Policijske uprave, van službe i na godišnjem odmoru.
Prekršajne i disciplinske mere protiv policajca van dužnosti zbog intervencije u Bajmoku

O događaju je upoznat tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, koji se izjasnio da u konkretnom slučaju, nema elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su prekršajne prijave protiv dve maloletne osobe, dok su protiv policijskog službenika preduzete mere prekršajne i disciplinske odgovornosti, stoji u saopštenju Policijske uprave Subotica.

Po informacijama do kojih je došao portal bajmok.co policijski službenik van dužnosti je u navedeno vreme po za sada još uvek nezvaničnim i nepotvrđenim navodima naneo lakše telesne povrede maloletnom I. M. koji je zbog zadobijenih povreda pomoć zatražio u Opštoj bolnici u Subotici, gde je i sačinjen izveštaj o stepenu povreda.

Porodica maloletnika je podnela krivičnu prijavu protiv policijskog službenika i zahtevala je da se prema istom primene zakonom regulisane mere u skladu sa pravilima službe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 8966

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.