Komentara: 6
Pregleda: 9104

Pregledajte instalacije

20.02.2012. u 15:25h
Izvor: RTV Yueco
Pregledajte instalacije

JKP Vodovod i kanalizacija zbog povećane potrošnje vode apeluje na potrošače, ali i na pravna lica da u cilju štednje vode za piće i kućnih izdataka pregledaju ispravnost svojih unutrašnjih vodovodnih instalacija, zatvaranjem svih točećih i potrošnih mesta u svom domaćinstvu ili privrednom objektu.

U slučaju da vodomer i dalje pokazuje potrošnju, neophodno je što pre otkloniti uočene nedostatke. Potrošači koji poseduju objekte ili vikendice u Subotici i okolini, priključene na javni sistem vodosnabdevanja, a u kojima ne stanuju ili duži period ne borave u njima, treba da provere interne vodovodne instalacije, priključke i vodomere.

Na taj način mogu da spreče nastanak štete na svojim objektima i instalacijama. Ukoliko primetite na ulicama bilo kakvo izviranje vode, pucanje, sleganje ili propadanje tla i kolovoza, kao i vidljivih curenja na hidrantima, odmah to prijavite Dispečerskoj službi na telefon 55 77 11. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotice će po prijemu poziva izaći na teren i otkloniti eventualne kvarove u najkraćem mogućem roku, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 9104
Povezane teme

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.