Komentara: 0
Pregleda: 1594

Pregled sportskih dešavanja

22.04.2010. u 20:02h
Izvor: Radio Subotica
<p>Odbojka&scaron;ice "Spartaka" nisu uspele sinoć pred oko 2 hiljade navijača u duelu sa Crvenom Zvezdom. Poražene su sa 3:0, po setovima 25:18, 25:18 i 25 :14.Ovom pobedom u finalu plej-ofa, Crvena Zvezda je osvojila titulu prvaka države, bez ijednog poraza tokom prvenstvenih mečeva i u plej-ofu.</p>
Pregled sportskih dešavanja

Fudbaleri Spartaka su poraženi juče u Jagodini u 25. kolu Super lige od istoimenog tima sa 3:1. Posle ovog poraza, i pobede OFK Beograda, Spartak je na četvrtom mestu sa bodom manje od tima sa Karaburme. Već u subotu, "plavi golubovi" dočekuju na svom stadionu ekipu Rada. Ovo kolo će ostati zabeleženo i po porazu Crvene Zvezde na svom stadionu - bez publike od Javora sa 1:0. Partizan je tako preuzeo čelnu poziciju.

Gradonačelnik Saša Vučinić i član Gradskog veća za sport, omladinu i turizam Nemanja Simović primili su danas kompletne ekipe, najuže rukovodstvo i stručni štab muškog i ženskog odbojkaškog kluba Spartak. U prijateljskom razgovoru, domaćini su izrazili veliko zadovoljstvo zbog uspeha obe selekcije, sa napomenom da će lokalna samouprava pomoći ekipama koliko budu mogli. Spartakove odbojkašice su postale vicešampionke Srbije, dok su odbojkaši obezbedili povratak u elitu.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1594
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.