Komentara: 12
Pregleda: 5218
Foto

Preduzeće "Selma" obeležilo 25 godina postojanja

13.10.2014. u 18:14h
Izvor: RTV City
Preduzeće za proizvodnju, održavanje i projektovanje signalizacione opreme „Selma“ obeležava 25 godina postojanja i rada.
Preduzeće "Selma" obeležilo 25 godina postojanja

Razvojem i nesebičnim zalaganjem 30-tak zaposlenih, preduzeće je izraslo u respektivan kolektiv na polju upravljanja saobraćajem ne samo u zemlji već i u inostranstvu. Bavi se razvojem, proizvodnjom, izgradnjom, održavanjem i projektovanjem. Glavne oblasti interesovanja su saobraćajna signalizacija, semafori, trafifoto uređaji, prenosni semafori, parkinzi, i ostale putne signalizacije.

Elektronika u sopstvenom razvoju je osnovna delatnost Selme koja danas zapošljava 42 lica, od kojih je više od polovine visokoobrazovan kadar. Kao takva traži širi prostor za plasiranje proizvoda pa shodno tome, ne postoji grad u Srbiji koji nema neku od elektronskih komponenata u sistemu upravljanja saobraćajem , a da ne dolaze iz ovog preduzeća.

U postizanju osnovnih ciljeva poslovanja preduzeće je i izvozno orijentisano, a do sada Selmini proizvodi su pronašli primenu u Omanu, Angoli, Rumuniji,Bugarskoj i Slovačkoj. Pored svih priznanja i godina iskustva na ovom polju, Selma je ipak najmanje zastupljena u gradu iz kog dolazi.

Izvor: RTV City
Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma" Obeležavanje jubileja 25 godina preduzeća "Selma"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5218
Povezane teme

Selma Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.