Komentara: 1
Pregleda: 3641
Foto

Predstojećeg vikenda biće održana izložba oldtajmera

31.05.2023. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Međunarodna izložba oldtajmera će u subotu i nedelju (3. i 4. juna) biti održana na tri lokacije - u Tavankutu, na Prozivci i ispred Gradske kuće.
Predstojećeg vikenda biće održana izložba oldtajmera

Predstojeći vikend biće u znaku oldtajmera. Tradicionalno, prvog vikenda u junu "Međunarodnog oldtajmer klub Subotica" organizuje međunarodnu izložbu, na tri lokacije. 

U subotu ujutru, učesnici će ići u Tavankut, gde će oldtajmeri biti izloženi u krugu crkve, u periodu od 10 do 13 časova. Nakon ručka uslediće povratak u Suboticu. Novo okupljanje planirano je za 16 časova, kada će se učesnici uputiti ka Prozivci. Automobili će od 17 do 19 časova biti izloženi na platou pored bazena. 

U nedelju, sa početkom u 10 časova biće upriličena izložba ispred Gradske kuće, kada će učesnici imati priliku da obiđu Gradsku kuću i upoznaju znamenitosti Subotice. 

Predstojećeg vikenda biće održana izložba oldtajmera
- Kako smo mi međunarodni klub, i izložba je naravno međunarodna. Imaćemo goste iz svih zemalja u regionu. Očekujemo oko 120 učesnika i do 60 vozila. Ovo je druga izložba ove godine, nakon zimske, koju smo u januaru održali u Sarajevu. Naš klub je drugi u Evropi koji je organizovao zimski reli, pre nas je to učinio Monte Karlo - ističe Filip Bjelica, predsednik "Međunarodnog oldtajmer kluba Subotica".

Jasna Buljovčić, član ovog kluba, pozvala je sve zainteresovane da u što većem broju dođu na izložbu, navodeći da je njihov cilj da privuku pažnju mlađe populacije.

Predstojećeg vikenda biće održana izložba oldtajmera
- Želimo da našu strast prenesemo mladima, da shvate da nije sve u novim automobilima, brzini, novim tehnologijama, već da uvide šta znači prava ljubav prema starim autmobilima, kakvu mi gajimo i negujemo - rekla je Buljovčić. 

Izvor: Subotica.com
Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila Najava Međunarodnog susreta oldtajmer vozila
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3641
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.