Komentara: 1
Pregleda: 2426

Predstavnici Gerontološkog centra gosti na "PS Sinergija 03"

28.10.2013. u 16:53h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Na poziv kompanije Microsoft Srbija, predstavnici Gerontološkog centra, Subotica na čelu sa direktorom Ustanove dr Nenadom Ivaniševićem, su bili gosti na XIII- toj ovogodišnjoj ,, PS Sinergiji 03’’ koja se održavala 25.10.2013.godine,u Beogradu pod nazivom ,,Nova iskustva".
Predstavnici Gerontološkog centra gosti na "PS Sinergija 03"

Predstavnici Gerontološkog centra, Subotica su bili gosti na ,, PS Sinergiji 03’’ na tematskom danu koji se bavio javnim sektorom tj.primenom softverskih rešenja u javnom sektoru.

Skup je otvorio:
- Ivica Dačić, predsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, dok su u radu učestvovali:
- Trudy Norris – Grey, General Manager Public Sector CEE, Microsoft
- Andreas Hartl - Country Manager, Microsoft Serbia and Montenegro

Premijer Dačić kao i predstavnici Microsofta istakli su strateško opredeljene Srbije ka daljem razvoju informacionih tehnologija i pomoći države i razvojnog centra Microsoft kao i ostalih firmi koji se bave ovom delatnošću. Premijer je najavio posetu izvršnog direktora kompanije Microsoft, Steve Ballmer-a Srbiji i to tokom novemra.

Predstavnici Gerontooškog centra, Subotica su tokom trajanja ,,PS Sinergija 03’’ sa predstavnicima kompanije Microsoft dogovarali potpisivanje memoranduma o namerama koji bi predstavljajo prvi takav memorandum koji bi bio potpisan na teritoriji Republike Srbije , a izmedju kompanije Microsoft i Ustanove socijalne zaštite. Isto tako ostavareni su kontakti sa brojnim firmama iz naše zemlje kojima je predočena ideja novog IPA projekta sa kolegom iz Hrvatske koji treba da bude finansiran iz sredstav EU a odnosi se na elektronske temperaturne liste.

Dogovoreno je da memorandum o namerama izmedju kompanije Microsoft i Gerontološkog centra, Subotica bude potpisan do kraja ove godine.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2426
Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.