Komentara: 10
Pregleda: 3889

Predstavnici 12 gradova na kafi u Velikoj većnici

20.12.2013. u 17:37h
Izvor: Radio Subotica
Danas su se u Velikoj većnici Gradske kuće na kafi okupili predstavnici 12 gradova i opština iz Srbije i Hrvatske, u okviru IPA projekta "Podrška umrežavanju i evropskoj saradnji gradova i opština", čiji su glavni nosioci Centar lokalne demokratije iz Subotice i Agencija lokalne demokratije iz Osijeka.
Predstavnici 12 gradova na kafi u Velikoj većnici

Subotica je poslednji domaćin aktivnosti "Na kafu sa susedom", koja je organizovana u svih 12 lokalnih samuprava.

U ime grada, goste je pozdravio Siniša Babičković, pomoćnik gradonačelnika za medjunarodnu saradnju i regionalni razvoj. Cilj projekta je povezivanje lokalnih samouprava, institucija, civilnog sektora, razmena iskustava u prekograničnoj saradnji i razvijanje mogućnosti zajedničke implementacije projekata koje Evropska unija finansira iz različith programa.

Projekat je počeo prošle godine, traje 18 meseci, a završna konferencija biće održana početkom sledeće godine u Osijeku. Učesnici su i Ruma, Indjija, Apatin, Bač i Stara Pazova iz Srbije, i Vukovar, Beli Manastir, Drenovci, Nijemci i Stari Jankovci iz Hrvatske

Izvor: Radio Subotica
"Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom" "Na kafu sa susedom"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3889
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.