Komentara: 29
Pregleda: 12629
Foto

Predstavljen program javnog dočeka Nove godine

17.12.2019. u 12:50h > 15:35
Izvor: Subotica.com
Dve nedelje pred "najluđu noć" predstavljen je program javnog dočeka Nove godine. Dnevni program počinje od 13 časova, u večernjem nastupaju tamburaši, a u novu dekadu Subotičani na Trgu ući će sa Alenom Ademovićem. Organizatori garantuju dobru atmosferu.
Predstavljen program javnog dočeka Nove godine

U Novu godinu  Subotičani će ući uz bogat i raznovrstan program na Gradskom trgu, koji organizuju Grad Subotica i Turistička organizacija Subotice.  Zagrevanje za najluđu noć počinje već u 13 časova kada će Subotičane zabavljati DJ Deviantton, potom će u 21 čas binu prepustiti tamburaškom orkestru „Ravnica“ a u Novu godinu Subotičani će ući sa pesmom Alena Ademovića, uz nezaobilazan vatromet i valcer „Na lepom plavom Dunavu“ u ponoć.

- Ono što sigurno garantujemo je dobra atmosfera.  Prostor će biti ograđen i obezbeđen, posetioci neće moći da unose staklenu ambalažu, a apelujemo na sve naše sugrađane da ne koriste pirotehnička sredstva – poručila je Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti.

Predstavljen program javnog dočeka Nove godine

„Kruška“, „Evo sunca“, „Ne znam da li živ sam“ samo su neki od hitova po kojima je prepoznatljiv Alen Ademović. Subotičanima obećava sjajan provod uz program namenjen svim generacijama i ukusima.

- Drago mi je što ću biti u Subotici za Novu godinu. Na programu će biti svega – pop, rok, folk hitova u kojima će moći da uživaju i mlađi i stariji – najavio je Ademović.

Predstavljen program javnog dočeka Nove godine

Uvertira za proslavu biće Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra, koji će se održati 23. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće.

- Ovim koncertom završavamo sjajnu sezonu Subotičkog simfonijskog orkestra. Ovo je četvrti koncert pred našim sugrađanima i zahvalni smo gradonačelniku Bogdanu Labanu i lokalnoj smaoupravi što podržava naš rad – istakla je pijanistkinja Kristina MateKoncertmajstor Miloš Nikolić pripremio je prigodan repertoar na kome će biti poznati bečki valceri, polke i arije iz poznatih opereta. Kao solistkinja nastupiće mecosporan Jelena Končar, prvakinja opere Srpskog narodnog pozorišta, a dirigent će biti Đorđe Palović iz Narodnog pozorišta u Beogradu.

Karte za koncert koštaju 1.000 dinara, u prodaji su od sutra i mogu se kupiti u prostorijama Turističke organizacije Subotica.

- Kao i prošle godine, novac za ulaznice će se uplaćivati na račun i svi koji dođu sa uplatnicom preuzeće svoju kartu – objasnio je Aleksandar Medaković, direktor Turističke organizacije.

Za organizovanje proslave iz budžeta grada planirano je 4,4 miliona dinara.

Izvor: Subotica.com
Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnjeg programa na Trgu u organizaciji lokalne samouprave
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 12629

Povezana vest

Povezane teme

proslava nove godine u subotici

doček nove godine

doček na trgu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.