Komentara: 51
Pregleda: 18467

Alen Ademović na Trgu za doček 2020. godine

09.12.2019. u 13:38h
Izvor: Subotica.com
Kao i ranijih godina odluka o "glavnoj zvezdi" noćnog dočeka zvanično je saopštena u prvim danima decembra, a kompletan program proslave "najluđe noći" u organizaciji lokalne samouprave očekuje se u drugoj polovini decembra. Za sada je poznato da će na Trgu Subotičane u novu dekadu uvesti pevač Alen Ademović.
Alen Ademović na Trgu za doček 2020. godine

Pre nekoliko dana Turistička organizacija Subotice je potpisala ugovor o angažovanju pevača Alena Ademovića, danas solistu, a široj javnosti poznatog kao člana popularnog "Miligrama" i još poznatijeg vokala Bregovićevog orkestra za svadbe i sahrane. Time su rešene sve dileme ko će biti glavna atrakcija za novogodišnju noć na Gradskom trgu.

Doček Nove godine na Trgu očekuje se da bude upotpunjen i drugim zabavnim programom, tradicionalno uz vatromet i ponoćni valcer, a kako će on izgledati ostaje nam da saznamo u drugoj polovini decembra kada se očekuje da će organizatori saopštiti više detalja.

Za nastup Alena Ademovića iz gradskog budžeta biće izdvojeno 1,81 miliona dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 51
Pregleda: 18467

Povezana vest

Povezane teme

doček nove godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.