• Pregleda: 2770

Predstavljanje Palića na Sajmu turizma u Ljubljani

Predstavljanje Palića na Sajmu turizma u Ljubljani

Ove godine završićemo rekonstrukciju nekoliko kapitalnih objekata na Paliću, rekao je Goran Petković, državni sekretar za turizam u Ministarstvu za regionalni privredni razvoj na početku Sajma turizma u Ljubljani, gde se predstavlja ponuda Srbije, u okviru koje i destinacija Palić.

To su pre Velika terasa, Ženski štrand i Veliki park u koje će Vlada Srbije ove godine investirati dodatnih 30 miliona dinara.

-Palić zaslužuje da povodom stogodišnjice tih objekata zasija novim sjajem, rekao je Petković.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac izjavila je da su ukusi domaće hrane, salaši i tamburaši, manifestacije i festivali, kao i ponuda aktivnog odmora – biciklizam i pešačenje, turističke prednosti Palića i Subotice i da za te programe postoji veliko interesovanje turista iz Slovenije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
Marinko Odgovori
Postoji turizam na Palicu ?
Palicanin Odgovori
Koji turizam bre????Koji festivali i manifestacije??? O cemu ovi pricaju????
slovenac koji neće doći na Palić Odgovori
hahahaha, pod 1. gde ima tamburaša recimo ...četvrtkom uveče, 2. koje biciklističke staze,3.koje su turističke prednosti Palića i Subotice, 4. domaća hrana, pa ne mislite valjda na ono smeće što se nudi u *** cenzurisano *** koja takođe prezentuje Suboticu i domaću gastronomiju, 5. Velika Terasa sa koje otpada malter i lamperija a još nije ni završena, 6.Ženski štrand koji je trbao biti REKONSTRUISAN a seljačine ga srušile i napravile LEPŠI I STARIJI, koliko je para ukradeno samo na ta dva objekta i sad još 30.000.000 dinara !!! ZA ČEGA GOSPODO,U KOJI VELIKI PARK, ZASADIĆETE 50 DRVA ZA 30.000.000 DINARA KAO ŠTO STE ZA 45.000 EVRA POSTAVILI 15 ZNAKOVA. MALO SE PRIUPITAJTE ŠTA RADITE I ŠTA PROMOVIŠETE.
Sanda Odgovori
Pogledajte samo prospekte i ostali reklamni materijal koji su naštampali i odmah je svakome jasno da se ovde radi samo o tome da neki dižu debele pare na svu tu halabuku a naravno posebno je zanimljivo videti ko sve od gradski otaca putuje na te sajmove zaradi deviznih dnevnica.
xx Odgovori
AKO MI OBJAVE KOMENTAR:

Ako će i završiti rekonstrukciju navedenih objekata, sve je to samo na nekoliko stotina kvadratni metara. Sve što se trenutno radi na Paliću je isključivo u interesu manje grupe ljudi koji će na ovim "projektima" zaraditi milione za sebe.
Kompletan Palić inače liči na veliku deponiju smeća, ulice bez rasvete (doduše ima mesta gde je preko veze nekome ulična rasveta čak i u dvorištu), neasfaltiranih ulica ili asfaltiranih sa rupama od metar širine i pola metara dubine, blata do kolena i pasa lutalica svugde okolo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.