Komentara: 0
Pregleda: 1217

Predstava za učenike "tRIP" večeras u Dečjem pozorištu

24.05.2019. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru Dana Dramskog studija "Deus ex machina", pozorišnog festivala "DADRAS" koji se ove godine održava po 24. put, publika biće u prilici da pogleda edukativnu predstavu "tRIP" u petak, 24. maja, u Dečjem pozorištu, s početkom u 21 čas. Ulaz je slobodan.
Predstava za učenike "tRIP" večeras u Dečjem pozorištu

Edukativna predstava "tRIP", rađena po tekstu Sanje Babić, a u režiji Vladimira Grbića, namenjena je učenicima osnovnih i srednjih škola, kao najugroženijoj starosnoj grupi kod koje se najčešće javlja problem narkomanije.

Priča prati živote mladih, nemoćnih pred porodičnim i društvenim problemima, koji rešenje svojih nedaća pokušavaju da pronađu u konzumiranju droge. Polako osvajajući njihove živote, ona postaje njihovo jedino zajedničko interesovanje, uteha i opsesija.

U predstavi igraju Željana Rudić, Ivana Stuparević, Nemanja Dimić, Manojle Tomović, Nevena Marković, Vladan Grbić, Katarina Matković, Ana Piuković, Oliver Nagel, Dragana Golić, Ivana Žunić i Sara Čović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1217
Povezane teme

predstava u pozorištu

dečje pozorište

vladimir grbić

pozorišna predstava

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.