• Pregleda: 2116

Predstava "Nobelovac i ja" otvara novu sezonu Narodnog pozorišta

Narodno pozorište otvara novu sezonu u subotu, 16. septembra, predstavom "Nobelovac i ja". Tokom septembra, na Sceni Jadran i u Klein house odigraće se ukupno pet predstava, a publika će biti u prilici da pogleda i jednu premijeru na mađarskom jeziku.
Predstava "Nobelovac i ja" otvara novu sezonu Narodnog pozorišta

Novu pozorišnu sezonu, otvoriće predstava "Nobelovac i ja", koja će se igrati 16. septembra, u okviru Jesenjeg festivala jevrejske kulture.

Predstavu na mađarskom jeziku "Kemping", publika će premijerno moći da pogleda u četvrtak, 21. septembra, i narednog dana, kada će biti reprizirana. Predstava je titlovana na srpski jezik.

U subotu, 23. septembra, igraće se "Dva u jedan", predstava Reja Kunija, a poslednja predstava na Sceni Jadran biće 27. septembra, kada će se igrati "Gerincbantalmak", koja je titlovana na srpski i engleski jezik.

Osim ovih, predstava "Csak Egy szoval mondd", igraće se u Klein House, art galeriji, 24. i 29. septembra, s početkom u 19:30 i ona je takođe titlovana na srpski jezik.

Karte za predstave možete kupiti na blagajni Pozorišta, koja radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Za više informacija i rezervaciju karata, možete pozvati na broj telefona 024/557-436.

U nastavku možete pogledati kompletan septembarski repertoar.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.