• Pregleda: 1568

Predstava "Avanture sa Karlsonom" sutra u Dečjem pozorištu

Predstava "Avanture sa Karlsonom", rađena po motivima Astrid Lindgren, premijerno će se izvesti sutra, 30. novembra, u Dečjem pozorištu Subotica, s početkom u 18 časova. Predstava se izvodi na srpskom jeziku, a namenjena je deci iznad četiri godine.
Predstava "Avanture sa Karlsonom" sutra u Dečjem pozorištu

Vesela, puna avanture i iznenađenja, predstava "Avanture sa Karlsonom" odvešće gledaoce u svet mašte, u kom se bezbrižno leti i sanja, i u kom dečja igra nema granica. 

- Smiritis i samo smiritis, kaže Karlson i doleti da nas nasmeje, da se igra sa nama, da nas provede kroz neverovatne avanture, da zajedno poletimo - reči su Veselina Bojdeva, reditelja predstave.

U predstavi igraju Boško Boškov, Jasmina Pralija, Svetlana Abramović i Branislav Trifković. Muziku za predstavu komponovao je mladi talentovani sugrađanin Pavle Zvekić, dok je asistencija u režiji poverena glumici Danki Balać. Scenografiju i lutke osmislila je Hristina Nedeva.

Za rezervaciju karata možete pozvati na broj telefona 063/10 777 43, 024/555 715 ili ih možete rezervisati lično u Dečjem pozorištu Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.