Komentara: 14
Pregleda: 11569
Foto

Predsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmice

01.09.2023. u 18:07h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmice

U okviru posete našem gradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne radove u akva parku na Paliću.

- Zadovoljan sam što ćemo da podignemo ponudu Srbije i da Suboticu i sever zemlje učinimo privlačnijim za druge građane Srbije, kao  i za ljude iz Mađarske i sve one koji žele dobru uslugu i dobar provod imajući u vidu ove tobogane, ali i za one koji brinu o svom zdravlju budući da smo ovde  videli saune, turska kupatila, slane sobe, slane pećine i drugo – kazao je predsednik Vučić i podsetio da je u izgradnju ovog kompleksa uloženo 15 miliona evra – Verujem da će, ukoliko se na pametan način bude koristio, ovaj kompleks doprineti skoku broja turista i daljem napretku Subotice i Palića kao turističkih destinacija.

Predsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmicePredsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmice

PROMENILI SMO LICE SUBOTICESubotica više nije isti grad, nije isto lice ovog mesta u odnosu na ono od pre 6-7 godina. Sam sam učestvovao u dovođenju sedam fabrika zajedno sa mojim timom. O putevima i prugama da ne govorim. Znate li šta će da znači pruga Beograd – Novi Sad- Subotica. Do Beograda će se stizati za sat i deset minuta, do Novog Sada za četrdeset minuta. Znate li koliko će turista da dolazi ovde iz Beograda i Novog Sada, a da ne pričam koliko nam znači veza sa Budimpeštom. Sve to smo uradili zahvaljujući teškim merama još iz 2014. godine, fiskalnoj konsolidaciji, pametnom vođenju politike i očuvanju teške pozicije naše nezavisnosti i samostalnosti što nije nimalo lako.

On je pozvao sve građane Srbije da posete Palić i da uživaju u sadržajima koje nudi novoizgrađeni akva park.

- Verujem da ćemo još nekim sadržajima  moći da budemo veoma konkurentni na centralnoevropskom tržištu tako važnih turističkih destinacija. Mnogo toga smo uradili ovde na severu Srbije i hoću da se zahvalim svima, ai posebno bih se zahvalio Ištvanu Pastoru zato što bez njegove energije i onoga što je Valerija (Denč, direktorka preduzeća „Park Palić“) ovde uradila pritiskajući izvođače svakodnevno, teško da bismo ikada završili – naveo je Vučić – I nije to pitanje samo koliko novca date. Date vi novac, a onda tome nikada kraja nema i ne može da se završi. Ako mislite da je danas lako uraditi auto-put ili da je to samo pitanje novca  nije, već postoji bezbroj problema i tako je bilo i sa ovim. Međutim, ovo  je jedno moderno i lepo zdanje, akva park je kao raj na zemlji za decu iz svih krajeva Srbije.

Predsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmicePredsednik Vučić obišao završne radove na izgradnji akva park na Paliću, početak rada naredne sedmice

Kako saznajemo od ponedeljka, 4. septembra, objekat će biti predat zakupcima, a zvanično će biti otvoren za posetioce možda već u sredu.

Izvor: Subotica.com
Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka Predsednik Vučić u obilasku akva parka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 meseci i 4 dana
Komentara: 14
Pregleda: 11569

Povezana vest

Povezane teme

akva park

palić akva park

akva park palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.