Komentara: 13
Pregleda: 3902

Predsednica Narodne skupštine posetila Suboticu

12.06.2020. u 11:16h
Izvor: subotica.rs
Predsednica Narodne skupštine Srbije, Maja Gojković, posetila je Suboticu i tom prilikom razgovarala sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom o razvojnim projektima. Kako je i sama istakla, na sednicama Narodne skupštine zalagala se za pomoć u finansiranju projekata, koje sa republičkih instanci znače podršku našem gradu. 
Predsednica Narodne skupštine posetila Suboticu

Gradonačelnik upoznao je predsednicu Narodne skupštine sa stanjem u Industijskoj zoni, novim investicijama i završetkom mnogih projekata koji su stajali u mestu godinama a koje je, kako je istakao, ova gradska vlast odlučna da završi.

Razgovaralo se o ulaganjima u Palić, investicijama u obrazovne i socijalne ustanove i smanjenom procentu nezaposlenosti u odnosu na druge gradove. 

Prosperitet Subotice koji nije samo rezultat geostrateškog položaja grada nego, pre svega, rešenosti gradske vlasti da završi započeto istovremeno stvarajući novo, nije samo slovo na papiru nego realnost koja znači bolji život svih nas, složili su se sagovornici.

Gojković je izrazila zadovoljstvo sadašnjom ekonomskom situacijom u gradu, ističući da Subotica zauzima istaknuto mesto na industrijskoj mapi Srbije, zahvaljujući velikom broju investitora, pre svega u Slobodnoj zoni. 

O Subotici se sada govori kao lokaciji sa privrednim, kulturnim i turističkim potencijalom, i to je činjenica na koju smo ponosni, rekao je Laban.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 3902
Povezane teme

bogdan laban

maja gojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.