Komentara: 39
Pregleda: 10257

Predrag Bobić na čelu Pokreta socijalista

10.06.2017. u 15:18h
Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Saopštenje Pokreta socijalista prenosimo u nastavku.
Predrag Bobić na čelu Pokreta socijalista

Na Izbornoj konferenciji Pokreta socijalista, koja je održana 09.06.2017. u sali Otvorenog univerziteta u Subotici, pred 50 delegata, za predsednika Gradskog odbora Pokret socijalista u Subotici izabran je Predrag Bobić.

Konferenciji su prisustvovali visoki funkcioneri Pokreta socijalista Svetlana Selaković, predsednica Pokreta žena socijalista i pomoćnica pokrajinskog sekretara za demografiju, socijalnu politiku i rodnu ravnopravnost i Bojan Torbica, predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Vojvodini i narodni poslanik.

Predrag Bobić na čelu Pokreta socijalista

Pored predsednika izabran je i novi sastav gradskog odbora Pokreta socijalista u Subotici. U  svom govoru novoizabrani predsednik Predrag Bobić naglasio je da će Pokret socijalista i dalje biti partner Srpskoj naprednoj stranci, koji će se zalagati za socijalnu pravdu i rodnu ravnopravnost, što je inače i fokus Pokreta socijalista.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 39
Pregleda: 10257
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.