• Pregleda: 5149

Predloženi direktori javnih preduzeća

Predloženi direktori javnih preduzeća
Gradsko veće usvojilo je predloge rešenja o imenovanju direktora u više javnih preduzeća i ustanova.

 Prema predlozima upravnih odbora preduzeća, koje će Gradsko veće uputiti Skupštini na razmatranje, za direktora Javnog komunalnog preduzeća Čistoća i zelenilo predlaže se sadašnji direktor Vladimir Dragin, za direktora Parkinga sadašnji vršilac dužnosti direktora Milorad Slijepčević, a za direktora Art bioskopa "Aleksandar Lifka" vršilac dužnosti direktora Viktorija Šimon Vuletić.

Usvojen je i predlog da se Nebojša Daraboš razreši dužnosti direktora Turističke organizacije Subotica jer je podneo ostavku zbog odlaska na drugo radno mesto. Za vršioca dužnosti direktora predlaže se Ivana Jovčić, diplomirana menadžerka u turizmu.
Izvor: Radio Subotica

povezane teme

4
djzajko Odgovori
postovani gradjani subotice i okoline-vest dana je da sve ostaje po starom i da se nista promeniti nece.ali lepo je da nas makar obavestavaju o tome
joco1 Odgovori
Za direktora parkinga bih razmislio.
Ne volim direktore, koji izdaju naredjenje da se mora po kontroloru dnevno 5 kazni ispisati inace sledi knjizica. Znaci nije cilj kontrola vec kaznjavanje odnosno ubiranje novca vec ionako siromasnih stanovnika ovog nekad lepog grada.
vojvotkinja Odgovori
A ko predlaze te stranacke krembile?Jos veci krembili...zalosno...
igor Odgovori
Sve sami strucnjaci!Lepo nam je, tako nam i treba.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.