Komentara: 0
Pregleda: 1831

Predlog za smenu članova odbora iz SVM-a

20.05.2010. u 20:52h
Izvor: RTV
Predlog za smenu članova odbora iz SVM-a

Gradsko veće Subotice predložilo je danas razrešenje starih i imenovanje novih članova upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova u tom gradu.

Predložena je smena članova upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća iz redova Saveza vojvođanskih Mađara. Ta stranka je bila na vlasti u Subotici zajedno sa Demokratskom strankom, ali je od januara u opoziciji.

Na vlasti u Subotici sada su Demokratska stranka, Srpska lista koju čine Demokratska stranka Srbije i Socijalistička partija Srbije, i Demokratska stranka vojvođanskih Mađara.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić rekao je danas novinarima da će za predsednika Skupštine grada biti predložen Slavko Parać koji je do sada bio zamenik predsednika.

Za zamenike predsednika Skupštine grada biće predloženi Čaba Šepsei iz Demokratske stranke vojvođanskih Mađara i Aleksandar Grubor iz DSS-a.

Predlog Gradskog veća Subotice biće razmatran na narednoj sednici Skupštine tog grada, koja još nije zakazana.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1831
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.