Komentara: 5
Pregleda: 2124

Predlog Strategije lokalnog održivog razvoja grada

07.12.2012. u 00:00h
Izvor: RTV Yueco
U toku je Javna rasprava nacrta Strategije lokalnog održivog razvoja grada Subotice 2013-2022. godine. Strategija ima nekoliko glavnih pravca razvoja grada i to: ekonomski, društveni i zaštite životne sredine, kao efikasniji rad lokalne samouprave.
Predlog Strategije lokalnog održivog razvoja grada

Strategije održivog grada Subotice je živ dokument i podložan promenama. U toku je javna rasprava i građani, kao i svi zainteresovani imaju mogućnost da daju primedbe i sugestije.Cilj je da se svi uključe, kako bi imali što bolje izrađenu Strategiju.

Dokument je izuzetno važan, jer je u pitanju interes grada Subotice, kao i njenih građana. Strategija daje odgovore na pitanja gde se sada nalazima i gde idemo, po pitanju ravoja grada.

Sve zainteresovane strane mogu slati komentare, sugestije i primedbe u vezi sa predmetom Javne rasprave u vidu popunjenog formulara koji se od danas nalazi na sajta grada, subotica.rs Javni uvid u dokumenat i preuzimanje formulara za sugestije biće omogućen i lično u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj do petka, 14. decembra 2012. godine, od 12 do 15 časova. Sledećeg petka od 11 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće, održaće se Partnerska skupština kao završnica procesa strateškog planiranja u kome su učestvovali javni, civilni i privatni sektori.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2124
Povezane teme
lokalni ekonomski razvoj dragi vučković
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.