Komentara: 0
Pregleda: 1623

Predlog plana detaljne regulacije za Bajmok

20.01.2009. u 07:47h
Predlog plana detaljne regulacije za Bajmok

U toku je javni uvid u predlog Plana detaljne regulacije za naselje Bajmok i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja plana na životnu sredinu. Javni uvid može da se obavi do devetog februara, svakog radnog dana od 8 do 14 časova u Gradskoj upravi na adresi Trg Slobode broj 1.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu da dobiju potrebne informacije oko predloga plana u Službi za gradjevinarsvo, koja se nalazi u Sratoj zgradi gradske kuće, a kancelarija je broj 201-1. Isto tako, gradjani mogu da svoje primedbe na planirana rešenja dostave u pisanoj formi pomenutoj službi do devetog februara.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 19.februara u 13 časova, u Plavoj sali Gradske kuće, kada će gradjani imati priliku i da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanoj formi poslate tokom javnog uvida.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1623
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.