• Pregleda: 2788

Predavanje "Koju masku nosimo u javnom Ja?" večeras u Savremenoj galeriji Subotica

Predavanje pod nazivom "Koju masku nosimo u javnom Ja?" održaće se večeras u Savremenoj galeriji Subotica, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Predavanje je deo pratećih programa izložbe "Kolekcija: 55 razloga za razmišljanje o prošlosti i sadašnjosti", u okviru koje je predstavljena i slika Aleksandra Lukovića Lukijana "Prodavac raspoloženja".
Predavanje "Koju masku nosimo u javnom Ja?" večeras u Savremenoj galeriji Subotica

Predavanje će održati Maja Stoparić, diplomirani psiholog i transakciono-analitički psihoterapeut sa statusom priveremenog učitelja i supervizora. Stoparić se bavi individualnom i porodičnom psihoterapijom i savetovanjem, kao i psihoterapijom i savetovanjem parova u Srbiji i inostranstvu. Takođe, već 20 godina učestvuje u radioničarskom radu sa mladima u oblasti asertivnosti, emocionalne pismenosti i edukacije o partnerskim odnosima. Kada su u pitanju odrasli, autorka je i voditeljka edukacija "Tri roditeljske veštine", kao "Emocionalna pismenost".

Da li je neophodno da se predstavimo "pod maskom" kada smo u javnosti? Ko bira kakvu masku? Da li je moguće biti iskren u potpunosti? Da li je licemerno ponašanje štetno ili korisno? Kako razlikujemo javno od intimnog Ja? Samo su neka od pitanja kojih će se Stoparić dotaći na predavanju, a koja se tiču dilema savremenog čoveka.

Predavanje će početi u 19 časova i 30 minuta, u Savremenoj galeriji Subotica,

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Овца за шишање Odgovori
Злочинац беше,
кад се Аци хтеше.

ЕУ-директив:
није више крив.

Сада нам је, знај,
добар Харадинај!

Критичари, куш!
Живео Рамуш!
ffilozoff Odgovori
Ima jedna dobra knjiga-koju igru igras ?,je naziv....Svi mi u zivotu igramo neku igru,nosimo maske,igramo se....Takav je zivot,neko ide brzo iz nivoa u nivo,igra jako dobro,A NEKO,ne moze proci ni prvi nivo igre...., nazalost,puno ljudi ne shvata koju igru igra igrac na visim nivoima zivotne igre....
ggg Odgovori
Šta znači ovo: "diplomirani psiholog i transakciono-analitički psihoterapeut sa statusom priveremenog učitelja i supervizora"? Šta "supervizira"? Kakav je to "privremeni učitelj"?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.