Komentara: 3
Pregleda: 3259

Predavanje "Koju masku nosimo u javnom Ja?" večeras u Savremenoj galeriji Subotica

13.09.2017. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Predavanje pod nazivom "Koju masku nosimo u javnom Ja?" održaće se večeras u Savremenoj galeriji Subotica, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Predavanje je deo pratećih programa izložbe "Kolekcija: 55 razloga za razmišljanje o prošlosti i sadašnjosti", u okviru koje je predstavljena i slika Aleksandra Lukovića Lukijana "Prodavac raspoloženja".
Predavanje "Koju masku nosimo u javnom Ja?" večeras u Savremenoj galeriji Subotica

Predavanje će održati Maja Stoparić, diplomirani psiholog i transakciono-analitički psihoterapeut sa statusom priveremenog učitelja i supervizora. Stoparić se bavi individualnom i porodičnom psihoterapijom i savetovanjem, kao i psihoterapijom i savetovanjem parova u Srbiji i inostranstvu. Takođe, već 20 godina učestvuje u radioničarskom radu sa mladima u oblasti asertivnosti, emocionalne pismenosti i edukacije o partnerskim odnosima. Kada su u pitanju odrasli, autorka je i voditeljka edukacija "Tri roditeljske veštine", kao "Emocionalna pismenost".

Da li je neophodno da se predstavimo "pod maskom" kada smo u javnosti? Ko bira kakvu masku? Da li je moguće biti iskren u potpunosti? Da li je licemerno ponašanje štetno ili korisno? Kako razlikujemo javno od intimnog Ja? Samo su neka od pitanja kojih će se Stoparić dotaći na predavanju, a koja se tiču dilema savremenog čoveka.

Predavanje će početi u 19 časova i 30 minuta, u Savremenoj galeriji Subotica,

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3259
Povezane teme

predavanje

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.