Komentara: 0
Pregleda: 2926

Predavanja subotičkim maturantima: Vredi studirati!

07.12.2010. u 10:33h
Izvor: Infostud
<p>Najveći domaći edukativni sajt za maturante - prijemni.infostud.com, i grad Subotica u utorak, 7. decembra 2010. u 13:00h u Svečanoj sali Gradske kuće u Subotici organizuju prezentaciju dugoročnog projekta &bdquo;Vredi studirati".</p>
Predavanja subotičkim maturantima: Vredi studirati!

Kako lakše i efikasnije upisati željeni fakultet?

Na prezentaciji u Subotici biće reči o vrstama studija u Srbiji, načinima pripreme za prijemni ispit na fakultetima i visokim školama, mogućnostima dobijanja stipendija, iskustvima studenata sa studija u inostranstvu i ostalim servisnim informacijama za brucoše.

U akciju "Vredi studirati", koju veb sajt prijemni.infostud.com organizuje četvrtu godinu zaredom, uključeno je 200 srednjih škola širom Srbije, kao i 40 lokalnih Kancelarije za mlade kojima su dostavljeni materijali koji mladima treba da olakšaju izbor akademskog usmerenja i upis na studije. Cij ove inicijative je da se mladima, pre svega maturantima, ukaže na značaj visokog obrazovanja i podstakne ih da naprave pravi izbor studija za sebe i razviju aktivan pristup svom profesionalnom razvoju.

Prezentaciju će otvoriti gospodin Slobodan Čamprag, član gradskog Veća, zadužen za oblast obrazovanja i vaspitanja, a pozvani su svi maturanti subotičkih srednjih škola.

Sajt prijemni.infostud.com, Infostudov sajt koji pruža informacije o upisu na visoke škole i fakultete, i njegovi partneri u kampanji na ovaj način žele da utiču na povećanje broja visokoobrazovanih ljudi u Subotici i okolini. Na nedavno održanom Webfestu ovaj sajt je proglašen za najbolji edukativni sajt u regionu.

Izvor: Infostud
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2926
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.