Komentara: 0
Pregleda: 7785

Praznično radno vreme tokom katoličkog Božića

22.12.2023. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg verskog praznika Božića po gregorijanskom kalendaru, javna preduzeća, ustanove i drugi objekti i usluge od šireg javnog interesa neće raditi ili će funkcionisati kroz dežurstva.
Praznično radno vreme tokom katoličkog Božića

ODNOŠENJE SMEĆA

JKP "Čistoća i zelenilo" će u ponedeljak (25. decembra) smeće odvoziti po redovnom programu, ali blagajna preduzeća neće raditi.  

GRADSKI PREVOZ

JP „Subotica-trans“ će na dane verskih i državnih praznika saobraćati prema sledećem redu vožnje:

Od 25.12.2023. godine do 14.01.2024. godine zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama neće saobraćati polasci koji saobraćaju tokom školske godine a označeni su oznakom „Đ“ u redu vožnje.

U ponedeljak (25. decembra) autobusi će saobraćati po redu vožnje za SUBOTU.  Linija 9 „Srpski šor - ATB Sever“ će saobraćati po redu vožnje za radni dan.

Linija Subotica-Beograd će saobraćati po redovnom redu vožnje. Otkazuje se polazak u 7:35h koji saobraća na relaciji Subotica-Segedin odnosno na relaciji Segedin-Subotica sa polaskom iz Segedina u 15:40.

APOTEKE, AMBULANTE, ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

U ponedeljka, 25. decembra,  u  Opštoj medicini od 7 do 20 časova rade ambulante "ogranak 2", "ogranak 4" "ogranak 6", "Prozivka" i "Čantavir", odnosno od 7 do 14 časova ambulante "ogranak 7"  "ogranak 8", "Dom penzionera", "Palić", "Mali Bajmok" i "Tavankut"

Ambulanta "Bajmok"  radi po  rasporedu od 0-24
Kućno lečenje  radi po rasporedu.

GRADSKA UPRAVA

Ponedeljak, 25. decembar je neradan dan u Gradskom uslužnom centru, koa i u kancelarijama i sekretarijatima u Gradskoj kući.

PARKIRANJE

25. decembar je bez naplate parkinga na celoj teritoriji grada, upravna zgrada (reklamacije) rade od utorka.

TOPLANA

U ponedeljak neće raditi blagajna i upravna zgrada preduzeća.

KLIZALIŠTE, BAZENI, DRUGI SPORTSKI OBJEKTI

Gradsko klizalište i SRC "Prozivka" u nedelju i ponedeljak radiće redovno, dok bazen u Dudovoj šumi, Prvomajska, Gradski stadion, strelište, Stonoteniska hala i Uprava preduzeća ne rade u nedelju i ponedeljak.

Podsećamo, Gradsko klizalište će od subote, 23. decembra, raditi po novom radnom vremenu, odnosno radnim danima i vikendom od 10 do 12 časova, od 14 do 16 i od 18 do 20 časova.

POGREBNO

Uprava preduzeća "Pogrebno" ne radi 24. i 25. decembra, pogrebne usluge će biti dostupne od 8 do 12 časova, dok sahrana ova dva dana neće biti.

BIBLIOTEKA

25. decembra zatvoreno, 26–29. decembra radi po uobičajenom radnom vremenu, od 30. decembra 2023. do 2. januara 2024 ustanova će biti zatvorena.

Rad po uobičajenom radnom vremenu nastvalja se od 3. do 5. januara, dok će ustanova 6. januara raditi od 8 do 12 časova.

TRGOVINE, MEGAMARKETI

Lidl, Maxi i Idea će na dan Božića (25. decembar) raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Univerexportovi maloprodajni objekti će raditi po uobičajenom rasporedu, osim pojedinih, u kojima će rad biti organizovan u jednoj smeni, i to na Bajskom putu, u Petra Popovića Age, Ivana Antunovića, Nade Dimić, na Putu Edvarda Kardelja, na Trgu cara Jovana Nenada, u Pazinskoj, Teslinoj, Palmotićevoj, na Karađorđevom putu, u Šandora Lifke, Jakšićevoj, na Majšanskom putu, na Aleji maršala Tita, na Segedinskom putu, u Josipa Zelića, Braće Radić, u ulicama Venac bratstva jedinstva, Edvarda Kardelja, Franje Kluza, Ognjena Price, Georgija Dimitrova, na Beogradskom putu i na Puškinovom trgu, kao i u prigradskim naseljima Đurđin, Kelebija, Gornji Tavankut, Bački Vinogradi, Hajdukovo, Palić, Novi Žednik, Bajmok i Čantavir.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 7785
Povezane teme

neradni dani za praznike

katolički božić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.