Komentara: 12
Pregleda: 7983

Praznično radno vreme

24.12.2018. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg verskog praznika Božića po Gregorijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Praznično radno vreme

Zbog božićnih praznika, Apoteka Subotica radiće u ponedeljak, 24. decembra, po skraćenom radnom vremenu, odnosno do 12 ili 17 časova, u zavisnosti od toga da li apoteka radi jednu ili dve smene, dok je utorak, 25. decembar, neradni dan. U periodu od 24. decembra od 17 časova, pa do 26. decembra do 7 časova i 30 minuta, sve farmaceutske usluge sugrađani će moći da ostvare u apoteci u Gradskoj kući.

Na dan Božića, 25. decembra, sve službe Doma zdravlja Subotica radiće po ustaljenom rasporedu, osim Službe za opštu medicinu i Stomatološke službe, koje će organizovati rad na poseban način. Tokom celog dana radiće samo ambulante Ogranak 2 (Beogradski put 45), Ogranak 4 (Karađorđev put 55), Ogranak 6 (Segedinski put 42), Palić, Tavankut, te zdravstvene stanice Bajmok i Čantavir, dok će od stomatoloških ambulanti biti otvorene Zubna poliklinika (Trg žrtava fašizma 16) i stomatološka ambulanta u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14).

U utorak, 25. decembra, autobusi JP "Subotica-trans" saobraćaće po redu vožnje za radni dan. Otkazuje se polazak u 6:30 koji saobraća na relaciji Subotica-Segedin, odnosno na relaciji Segedin-Subotica sa polaskom iz Segedina u 12:30.

Zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama, od 24. decembra do 14. janurara neće saobraćati polasci koji saobraćaju tokom školske godine, a označeni su oznakom „Đ“ u redu vožnje.

Za vreme predstojećih verskih praznika, upravna kancelarija JKP "Stadion" neće raditi, dok će neki objekti raditi po izmenjenom radnom vremenu. Gradsko klizalište će u ponedeljak, 24. decembra, biti otvoreno od 10 do 12 časova, dok će u utorak, 25. decembra, raditi redovno. Bazen Dudova šuma će oba dana raditi redovno, a SRC Prozivka će biti otvorena od 6 do 15 časova. Hala sportova radiće redovno u ponedeljak, dok će u utorak biti obezbeđeno dežurstvo, a Sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniserska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion oba dana praznika neće raditi.

Za Katolički Božić, JKP "Čistoća i zelenilo" neće se odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan.

Trgoprometovi maloprodajni objekti sutra će raditi do 13 časova, a prodavnica br. 87 će biti zatvorena. Maksi, Rodić i Lidl radiće uobičajeno.

Utorak, 25. decembar, biće neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Grada Subotice.

Parkiranje na celoj teritoriji grada neće se naplaćivati 25. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 7983
Povezane teme

apoteka subotica

Gradska uprava Subotica

neradni dani za praznike

božić

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.