Komentara: 15
Pregleda: 6635

Praznično radno vreme

29.12.2017. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećih državnih praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Praznično radno vreme

JKP "Čistoća i zelenilo" u ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara, neće iznositi smeće na terenima, odnosno mesnim zajednicama koje su tih dana na rasporedu, dok će Gradska Deponija biti otvorena i dostupna sugrađanima po ustaljenom radu.

U danima predstojećih praznika, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo. Nijedna ambulanta u gradu i vangradskim naseljima Službe za opštu medicinu neće raditi 1. i 2. januara, osim Službi za hitnu medicinsku pomoć u kojima će se dežurati 24 časa, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi 1. i 2. januara, dok će tim danima Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovati dežurstvo u Dečijem dispanzeru, u periodu od 8 do 24 časa. Nakon toga, dežurstvo će preuzeti Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice Subotica.

Stomatološka služba radiće kroz dežurstvo 1. i 2. januara u takozvanoj Zubnoj poliklinici (Trg žrtava fašizma), u periodu od 7 do 13 časova.

Apoteka u prizemlju Gradske kuće će od 30. decembra do 3. januara dežurati 24 časa, dok će 2. januara biti dežurne i apoteke na Paliću, u Čantaviru i Bajmoku, u periodu od 8 do 13 časova.

Pijace pod upravom JKP "Subotičke pijace" radiće po uobičajenom radnom vremenu 31. decembra, dok će 1. januara biti zatvorene. Naredni dan, 2. januara, radiće od 6 do 13 časova.

Svi maloprodajni objekti "Trgoprometa" u nedelju, 31. decembra, radiće do 18 časova, dok će 1. januara biti zatvorene. Narednog dana, 2. januara, radno vreme će biti od 8 do 20 časova. "Maxi" prodavnice će 31. decembra raditi do 18 časova, 1. januara će biti zatvorene, a od utorka, 2. januara, radiće uobičajeno.

JP "Subotica-trans" će na dane državnih praznika saobraćati prema izmenjenom redu vožnje. U nedelju, 31. decembra gradski autobusi će saobraćati do 21:15, dok u prigradskom saobraćaju neće biti polazaka posle 21 čas. Poslednji polasci na gradskim linijama saobraćaće na sledeći način:

  • Linija 1a: polazak sa Kelebije opština u 21 čas saobraćaće do Novog naselja. Polazak sa Novog naselja u 21 čas saobraćaće do Kelebije opštine.
  • Linija 3: polazak sa Makove Sedmice u 21 čas saobraćaće do Bajskog puta. Polazak sa Bajskog puta u 20:40 saobraćaće do Makove Sedmice.
  • Linija 6: polazak sa Vikend naselja u 21:15 saobraćaće do Malog Bajmoka. Polazak iz Malog Bajmoka u 21:15 saobraćaće do Vikend naselja.
  • Linija 16: poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje biće u 21:05, dok će poslednji polazak iz Teslinog naselja biti takođe u 21:05.

U ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara, autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će 2. januara, pored redovne linije Feketić-Subotica-Segedin, saobraćati i linija Subotica-Segedin, sa vremenima polazaka 6:30 iz Subotice odnosno 12:30 iz Segedina.

U vreme državnih praznika, 1. i 2. januara, Upravne kancelarije JKP "Stadion", kao i Hala sportova, Gradski stadion, sportski tereni u Prvomajskoj i Stonoteniska sala neće raditi, dok će bazen "Dudova šuma" biti zatvoren samo 1. januara. Gradsko klizalište će po skraćenomm radnom vremenu, odnosno do 12 časova, biti na raspolaganju sugrađanima u nedelju, 31. decembra, dok će 1. januara biti zatvoreno za posetioce. Sportsko-rekreativni centar "Prozivka" od 31. decembra do 7. januara neće raditi zbog godišnjeg održavanja.

JKP "Pogrebno" u ponedeljak, 1. januara, neće pružati komunalne usluge, niti će održavati sahrane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 6635
Povezane teme

neradni dani za praznike

radno vreme

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.