Komentara: 2
Pregleda: 4443

Poznati četvrtfinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

28.12.2014. u 10:49h > 22:46
Izvor: Subotica.com
Jučer su odigrani mečevi osmine finala u kojem je 8 ekipa nastavilo put dalje, a već posle današnjeg dana, koji počinje od 16 časova, saznaćemo koje će se ekipe narednog vikenda boriti za ukupni nagradni fond u iznosu od 450.000 dinara.
Poznati četvrtfinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Vikend za vikendom fudbal je sve kvalitetniji, a tribine sve punije. Tradicionalni turnir je došao do četvrtfinalnih duela koji su na programu danas, a prvog vikenda u 2015. godine biće održani mečevi za konačan plasman, revijalni mečevi mladih subotičkih fudbalera, kao i egzibicioni meč subotičkih novinara i  ekipe sa RTS-a.

Tokom jučerašnjeg dana odigrano je 8 mečeva, a samo jedan, i to poslednji tog dana, završio je posle penal lutrije pošto je u regularnom delu završeno nerešeno.

Subotnji program otvorile su ekipe Lamponea i Beba koje su na simboličan način pružile podršku incijativi roditelja tragično preminule 15-godišnje Subotičanke Tijane Jurić koji predlažu republičkoj Skupštini da u najkraćem vremenskom roku usvoji izmene Zakona o policiji kako bi se pravovremeno reagovalo u slučaju prijavljenih nestanka naših sugrađana.

Poznati četvrtfinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

(transparent ekipe "Lampone")

Efikasno poslepodne u Hali sportova donelo je preko 40 pogodak, mnogo borbenih i snažnih duela, efektivnih akcija i ponegde neizvesnost do samog kraja. Posle osam časova fudbala saznali smo ko će u nedelju od 16 časova nastaviti put do trofeja i glavne nagrade koja iznosi 300.000 dinara i pehar pobednika.

Rezultati jučerašnjeg dana (osmina finala):

  • Lampone - Bebe 6:1
  • Kuća Zdravlja - Cafe Bar Tango Tavankut 4:2
  • Arena - Česma invest 5:1
  • Pro sklad – Miošped 3:2
  • Vojput Šeki enterijeri - Spartak omladina 3:0
  • Prologis - Kraljevina Srbija 1:3
  • Gebi - Treća Srbija 6:2
  • Korner - Visoki napon 1:1 (3:5)

Poznati četvrtfinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Parovi četvrtfinala:

  • 16.00 Gebi - Prosklad 3:2
  • 17.00 Vojput Šeki - Arena 2:1
  • 18.00 Lampone - Kraljevina Srbija 2:3
  • 19.00 Kuća zdravlja - Visoki napon 7:2

Poznati četvrtfinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu zajednički organizuju JKP "Stadion" i gradski resor za sport. Tokom trajanja turnira biće postavljena izložba fotografija i vezanih novinskih članaka dosadašnjih izdanja od 1972. pa sve do poslednjeg odigran 2013/14. godine.

Finale je zakazano za 4. januar 2015. godine, kao i mečevi za treće mesto, revijalni susreti novinara, kao i mečevi mlađih selekcija subotičkih klubova. Cena ulaznice za celodnevni program iznosi 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4443
Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.