Komentara: 2
Pregleda: 2032

Poziv privatnim vrtićima da se prijave za regresiranje dela troškova boravka dece

15.08.2023. u 11:54h
Izvor: Subotica.com
Raspisan je Javni poziv predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za podnošenje prijava za zaključivanje ugovora o učešću grada Subotice u naknadi dela troškova boravka dece u privatnim predškolskim ustanovama.
Poziv privatnim vrtićima da se prijave za regresiranje dela troškova boravka dece

Pravo učešća imaju sve privatne predškolske ustanove sa teritorije grada Subotice koje poseduju akt o verifikaciji izdat od strane nadležnog ministarstva.

Uz popunjeni obrazac prijave, potrebno je priložiti i rešenje o verifikaciji ustanove, rešenje o upisu ustanove u sudski registar i potpisan i overen cenovnik usluga za radnu 2023/2024. godinu.

Prijava sa propisanom dokumentacijom podnosi se u štampanom obliku dostavom u pisarnicu (Gradski uslužni centar) ili putem pošte na adresu Grad Subotica, Trg slobode 1, 24 000 Subotica, sa naznakom "Prijava na Javni poziv - privatne predškolske ustanove". 

Obrazac prijave i kompletan tekst Javnog poziva dostupni su na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice.

Prijave na Javni poziv podnose se do 18. avgusta. Prijave se mogu podnositi i nakon objavljivanja spiska privatnih predškolskih ustanova koje ispunjavaju uslove za zaključivanje ugovora, odnosno kada privatna predškolska ustanova ispuni uslove iz Javnog poziva, te će Sekretarijat za društvene delatnosti izvršiti ažuriranje spiska verifikovanih privatnih vrtića.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2032
Povezane teme

vrtić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.