• Pregleda: 23740

Požar u fabrici stočne hrane u Čantaviru

U fabrici stočne hrane Gebi u Čantaviru kod Subotice danas oko deset časova došlo je do požara. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan, povređenih nema, a pričinjena je materijalna šteta.
Požar u fabrici stočne hrane u Čantaviru

Po informacijama iz policije, požar je zahvatio podno skladište u kojem je nakon zapaljenja otpada vatra zahvatila krov, ali se nije proširila na ostale objekte – pogone za proizvodnju stočne hrane, magacine gotove robe i silose za skladištenje žitarica.

Po izbijanju požara oglasile su se sirene, a usledila je brza intervencija fabričke protiv-požarne službe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Čantavira, kojima su se u intervenciji pridružili i vatrogasci iz Subotice sa tri vozila, zahvaljujući čemu je požar lokalizovan.

Izvor: RTV
1
Uvek u pravu Odgovori
Šta je s ovim narodom? Ne znam kako požar može biti vest koja se komentariše pozitivno. Mislim da psihijatre treba podići na mobilizaciju.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.