Komentara: 2
Pregleda: 6029

Požar na ergeli "Kelebija"

18.02.2013. u 16:52h
Izvor: RTV Yueco
U toku popodneva izbio je požar na Ergeli Kelebija. Požar je posle sat vremena doveden pod kontrolu, povređenih nema, a ni životinje nisu ugrožene.
Požar na ergeli "Kelebija"

Požar koji je danas oko pola tri izbio na ergeli "Kelebija", zahvatio je pomoćne prostorije i po proceni domaćina za sat vremena je izgorelo negde oko 80 kvadratnih metara. Ono što je najbitnije niko od ljudi, ali ni životinja nije povređen. Uzrok, kao ni konačna šteta još nisu poznati.

Dok vatrogasne jedinice nisu stigle na mesto događaja, u saniranju požara učestvovali su radnici Ergele. Niko od njih ne zna kako je došlo do požara u ovom delu zgrade, niti su, kako su naveli, želeli razmišljaju u tom trenutku o uzroku. Najbitnije je bilo da što pre, zajedno sa vatrogasnim ekipama, ugase požar.

Nakon jednočasovne borbe sa vatrom, požar još uvek nije bio ugašen, ali jeste sveden na minimum, što znači da je njegovo širenje zaustavljeno.

Požar na ergeli "Kelebija"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6029
Povezane teme

ergela kelebija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.