Komentara: 6
Pregleda: 1492
Foto

Potpisivanje peticije za pošumljavanje Vojvodine

06.03.2023. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Potpisivanje peticije za pošumljavanje Vojvodine

Kako bi se pošumljenost na teritoriji Vojvodine povećala sa sedam na 14 odsto širom pokrajine prikupljaju se potpisi podrške akciji "Pošumimo Vojvodinu". Akcija je, u organizaciji udruženja Cekor, održana i u našem gradu i naišla je na izuzetno dobar odziv Subotičana.

- Za sada imamo ukupno 6.000 potpisa a treba nam 10.000 da bi predali peticiju. Želimo da apelujemo na nadležne organe da se pozabave ovom tematikom, da izmene zakone i da u fondu za šume bude i pošumljavanje a ne samo da novac ide na izgradnju šumskih puteva - objašnjava Nataša Đereg,direktorka Cekor-a.

Potpisivanje peticije za pošumljavanje VojvodinePotpisivanje peticije za pošumljavanje Vojvodine

Podaci na nivou Vojvodine su zaista frapantni a i tome govori činjenica da deset opština ima pošumljenost jedan odsto.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine Potpisivanje peticije u cilju pošumljavanja Vojvodine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 1492
Povezane teme

nevladina organizacija cekor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.