Komentara: 9
Pregleda: 3836

Potpisan sporazum između ŽOK "Spartak" i Gerontološkog centra Subotica

13.01.2014. u 00:00h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Sporazum između direktora Gerontološkog centra, dr Nenada Ivaniševića, i direktora ženskog odbojkaškog kluba Spartak, Zoran Olajić, potpisan je na inicijativu superligaša.
Potpisan sporazum između ŽOK "Spartak" i Gerontološkog centra Subotica

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, rekao je da mu je čast da sarađuje sa najboljima, a to su Microsoft, Beogadska filharmonija, Siemens i najbolji sportski klub u našem gradu. „Evropski projekti na kojima smo mi učestovali, imaju misiju da sve ono što je urađeno bude vraćeno zajednici gde se projekti realizuju. Klub koji to zaslužuje, osobe koje to zaslužuju mogu kod nas da se rehabilituju na najbolji i najbrži način“- rekao je Ivanišević.

Direktor ŽOK Spartak, Zoran Olajić, objasnio je koliko je ova saradnja značajna za taj klub.„Vrhunski sport je veoma zahtevan, ima mnogo sati napornog rada, mnogo odricanja, puno utakmica a samim tim i neizbežne su povrede. U današnjem vrhunskom sportu oporavak je najveća stvar. Želim da pozovem osoblje Gerontološkog centra Subotica da svojim znanjem i iskustvom doprinesu u procesu rehabilitacije budućim uspesima kluba i da zajedno radimo na očuvanju zdravlja naših sportiskinja što treba da nam bude i prioritet“- rekao je Olajić.

Još povoljnije uslove imaće sportiskinje nakon izgradnje rehabilitacionog centra na otvorenom, čiju gradnju je podržala Evropska Unija kroz projekte IPA prekogranične saradnje sa Hrvatskom.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3836
Povezane teme
Nenad Ivanišević gerontološki centar subotica žok spartak zoran olajić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.