• Pregleda: 2630

Postavljena klimatizacija u Dečjem pozorištu

Postavljena klimatizacija u Dečjem pozorištu
U sklopu radova na ventilaciji i klimatizaciji, faza I i faza II, na objektu "Jadran", dana 21.09.2011. postavljen je rooftop (uređaj za klimatizaciju) koji je neophodan za funkcionisanje sistema ventilacije i klimatizacije Dečjeg pozorišta.

Sredstva su obezbeđena iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Izvođači radova su bili "Voj Put" Subotica, "Thermo Dragons" Senta, "Viktorija Pro" Subotica i "Coolair" Beograd.

povezane teme

4
Mito sine Odgovori
Zaisa lepo..

.. šteta što se i u Subotičkoj bolnici ne nađu sredstva za novu "rooftop" klimu pa pojedine op-sale imaju split klime (SIC!). O ambulantama ne vredi ni pričati.

Da ste vi meni živi i zdravi, da se viđamo po pozorištima a o medicinskim ustanovama i radnicima da razmišljamo kako da im okačimo neki bedž!
haha Odgovori
Ovo je vest??????? Mora da se salite...
su Odgovori
Iskreno se nadam da će se renoviranje Dečijeg pozorišta uskoro završiti i da će napokon naša deca moći da uživaju, gledajući predstave u adekvatnom ambijentu.
goca Odgovori
Na zalost radovi teku izuzetno sporo, sve je trebalo biti gotovo pre par godina. Citave generacije dece ce stasati i takoreci "izrasti" Decije pozoriste u gradu koji ima dugu tradiciju u ovoj oblasti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.