Komentara: 15
Pregleda: 5243

Posle fakulteta u trafiku ili kafić

10.04.2013. u 22:28h
Izvor: Vojvođanska Svaštara
Dan studenata, koji se obeležava 4. aprila bio je prilika da se sumiraju utisci o prethodnoj akademskoj godini, koja nije bila onakva kakvu studenti žele da imaju.
Posle fakulteta u trafiku ili kafić

Od predstavnika studenata Ekonomskog fakulteta čula se konstatacija da je studiranje u Srbiji postalo luksuz. Tako je već nekoliko godina unazad.

Jedan od problema sa kojim se studenti susreću jeste sistem studiranja, odnosno Bolonjska konvencija koja se ne primenjuje u potpunosti i gde pravila nisu jasno definisana.

Ipak, studenti kažu da su svesni da će prave muke nastati tek kada ostvare svoj cilj i završe fakultet, s obzirom na nezaposlenost u zemlji. Veliki broj njihovih prijatelja ili poznanika koji su završili fakultet, ili ne rade, ili su zaposleni u nekoj trafici ili kafiću, za šta nije potrebno znanje koje su sticali godinama.

Izvor: Vojvođanska Svaštara
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5243
Povezane teme

studenti subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.