Komentara: 20
Pregleda: 14515

Posle bicikla, oduzet i "BMW" zbog trećeg težeg saobraćajnog prekršaja za dve godine

16.03.2024. u 20:48h
Izvor: Subotica.com
Policija u Bačkoj Topoli zaustavila je sinoć 21-ogodišnjeg vozača koji je vozio automobil marke ,,BMW'', bez vozačke dozvole koja mu je prethodno oduzeta.
Posle bicikla, oduzet i "BMW" zbog trećeg težeg saobraćajnog prekršaja za dve godine

Saobraćajna policija utvrdila je da je ovog vozača u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, automobil oduzet.

Dvadesetjednogodišnji vozač je i prilikom kontrole, saobraćajnoj policiji na uvid dao stranu vozačku dozvolu za koju se sumnja da je falsifikovana, tako da će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, protiv njega biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, za krivično delo falsifikovanje isprave.

Vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden u Prekršajni sud u Subotici.

Podsetimo, nepunih nedelju dana ranije, po prvi put od stupanja na snagu nove mere u Zakonu o saobraćaju, na teritoriji Policijske uprave oduzeto je prvo vozilo koje je učestvovalo u saobraćaju i to je bio dvotočkaš - bicikl.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 20
Pregleda: 14515
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.